De Beleefboerderij

NIEUW!
Beleefboerderij

Kaasboerderij De Deelen is een modern melkveebedrijf met moderne kaasmakerij in het hart van Friesland gelegen tussen de A7 en de A32.
In onze nieuwe duurzame stal worden 200 koeien 
gemolken door 4 robots. Het ontbreekt onze hardwerkende dames werkelijk aan niets en dat willen we graag laten zien. Zo kunnen bezoekers in de robotruimtes kijken, zich verwonderen als de voerrobot langsrijdt of wanneer de mestschuif de roosters poetst. Intussen 
liggen de dames heerlijk te herkauwen op hun waterbed.

In onze kaasmakerij verwerken we 10x per week onze verse melk tot heerlijke kaas die vervolgens onder de beste omstandigheden rijpt in ons kaaspakhuis.

Uw bezoek wordt pas compleet met het proeven van onze overheerlijke kazen in de boerderijwinkel.

We zijn geen museum maar een uniek groot modern melkveebedrijf dat bezoekers graag de kans geeft een kijkje te komen nemen. Want wij vinden: 


Het Boerenleven moet je Deelen!

Deze excursie is alléén te boeken via ‘t SnackBearske! 

Duur: ca. 2 uur Minimaal 15 deelnemers

Prijs: op aanvraag

Boomsma Distilleerderij arrangement

Boomsma
Na de koffietafel stapt de troubadour bij u in de bus voor een gezellig middagje Noord-Friesland. Na de rondrit wordt het museum van Boomsma in Leeuwarden aangedaan om daar kennis te maken met het bedrijf Boomsma en een uitleg te krijgen over het ontstaan van de Friesche Beerenburg. In het proeflokaal kunt u de lekkere producten van Boomsma nu zelf eens gaan proeven. Ook hier krijgt u een leuke attentie/herinnering mee naar huis. Deze excursie is uniek, exclusief bij ons te boeken!

Duur: ca. 2 uur
Minimaal 15 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Happen en trappen-arrangement

Happentrappen

U wordt ontvangen met koffie (2x) en gebak. Daarna gaat u op pad met de fiets en een fietsroute. Over de tussenstops hoeft u niet te piekeren: u krijgt een geheel verzorgd lunchpakket (inclusief drinken) van ons mee.

- Koffie en gebak 
- Lunchpakket 
- Huur fiets (hele dag)

Dit arrangement kost € 25,- p.p.

 


FaceBook snackbearske